Persondata Politik

Personoplysninger
For at du kan handle på camacopenhagen.com, har vi behov for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email adresse

Registreringen af dine personoplysninger foretages kun med det formål, at kunne gennemføre den ønskede handel, og levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Camacopenhagen.dk.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sker det ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Medarbejdere hos Cama Copenhagen ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til Cama Copenhagen ApS sælges på ingen måde videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Camacopenhagen.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes via e-mail til info@camacopenhagen.com.

Persondatapolitik

Formålet med persondatapolitikken er at beskrive, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader, når du benytter webshoppen. Dataansvarlig er CAMA Copenhagen ApS v. Marco Censi, CVR: 38343866, Teglgårdsvej 25B, 2920 Charlottenlund, DK.

Vi opbevarer udelukkende persondata, der er nødvendige for at udføre vores services (markedsføring, salg og forsendelse af varer) og data slettes, når de ikke længere er relevante i den forbindelse.

Vi indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
  • Interagerer med vores profiler på de sociale medier

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger, som navn og adresse, indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse og dit telefonnummer indhenter vi, for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Vi har ikke adgang til dine kontooplysninger. 
 
Hvis du under købsprocessen eller andetsteds på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.


Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand og har indgået databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS og DAO med henblik på levering af dit køb. 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem one.com og Bambore som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i i deres datacentre.   

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores kontaktperson på e-mail: info@camacopenhagen.com